2020-07-23 10:45:02• hírek • Bede Emőke

Több mint 300 Szatmár megyei lakos van otthoni karanténban

A prefektusi hivatal csütörtök délelőtt közölte, Szatmár megye területén jelenleg 305 személy áll lakhelyi elkülönítés alatt, intézményes karanténban viszont továbbra sem tartanak senkit.

Szatmár megyében a betegség felbukkanása óta összesen 86 főnél igazolták a fertőzést, de a beszámolóból kiderül, hogy immár 76-ra nőtt azon személyek száma, akiket az orvosok gyógyultnak nyilvánítottak. Kiemelendő továbbá, hogy újabb, Covid-19-hez köthető elhalálozásokat nem jelentettek, így megyénkben továbbra is 8 páciens halála hozható összefüggésbe a koronavírus-fertőzés szövődményeivel.
 


A kormánybiztosi hivatal arról is tájékoztat, hogy az elmúlt 24 órában 1954 személy lépett a petei határátkelőnél Szatmár megye területére. Közülük 1941 tünetmentes személy gond nélkül folytathatta útját, 13 fő számára azonban a közegészségügyi igazgatóság munkatársai otthoni karantént irányoztak elő. Csanálosnál ugyanezen időszakban egyetlen olyan utazó sem lépett az ország területére, aki a sárga zónából érkezett volna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: